Jouw voordelen

Alle voordelen op een rij

Wij hebben de opdrachten

Wij zitten in diverse raamcontracten van verschillende overheden. Ministeries, provincies, gemeenten, waterschappen en de Europese Commissie behoren tot onze opdrachtgevers. Daarom hebben wij vaak opdrachten die nergens anders worden aangeboden.

Bekijk alle vacatures

Persoonlijke benadering

Uit ervaring weten wij, dat als wij je goed kennen, dan kunnen wij je als interim financial plaatsen waar jouw talenten het best tot hun recht komen en waar jij je het meest thuis voelt. Daarom besteden wij veel tijd en energie om jou goed te leren kennen waarbij wij ook aandacht hebben voor jouw vaardigheden, ambities en persoonlijkheid.

Efficiënt en flexibel proces

Wij streven altijd naar de best mogelijke match tussen interim financial en opdrachtgever. Voor het realiseren van de beste match hebben wij een efficiënt proces ingericht waarbij persoonlijk contact voorop staat.

Meer over onze werkwijze

Academy voor Interim Financials

Wij begrijpen dat je niet duizenden euro’s kunt uitgeven aan dure opleidingen, maar je wilt jouw kennis wel uitbreiden of op niveau houden. Daarom kan je via onze Academy voor Interim Financials scherp geprijsde cursussen volgen waarmee je ook PE punten kunt verdienen. Als je via ons werkt, krijg je zelfs korting via onze spaarregeling.

Diverse contractvormen

Als interim financial kun je via ons aan de slag op basis van een dienstverband, een projectcontract of als freelancer. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden.

Transparante werkwijze

Alleen door open communicatie en transparantie kan je vertrouwen opbouwen. Daarom hanteren wij een transparante werkwijze.

De nieuwste vacatures

Strategisch Risico Manager

Voor een complexe Rijksoverheidsorganisatie zijn wij op zoek naar twee Strategische Risicomanagers. ...
Solliciteer direct

Adviseur Bedrijfsvoering

Voor een overheidsorganisatie zijn wij op zoek naar een Adviseur Bedrijfsvoering. ...
Solliciteer direct

Senior Auditor Subsidie

Voor een overheidsorganisatie zijn wij op zoek naar twee Senior Auditors Subsidies.  ...
Solliciteer direct