Interim Financials Overheid

Interim Financials Overheid is een specialisatie van Baker Tilly Interim Financials. Andere specialisaties zijn Profit, Zorg en IT Advisory.

Baker Tilly Interim Financials is onderdeel van Baker Tilly Wij leveren interim financials aan overheden, bedrijven en not-for-profit-organisaties. Hiervoor maken wij gebruik van een pool met meer dan 1.000 interim financials.

Academy voor Interim Financials

Onderdeel van Baker Tilly Interim Financials is de Academy voor Interim Financials. Iedere financiële professional kan zich opgeven voor onze cursussen en trainingen.

PE punten

Onze cursussen en trainingen zijn erkend door de NBA. Met al onze cursussen en trainingen kan je daarom PE-punten verdienen.

Korting

Interim financials die via ons werken bij opdrachtgevers, krijgen korting voor de cursussen en trainingen via onze spaarregeling.

Over Baker Tilly

Baker Tilly is een landelijke organisatie van accountants en belastingadviseurs die is opgericht in 1914. In Nederland hebben wij 17 vestigingen van waaruit ongeveer 700 medewerkers werkzaam zijn. Onze kernactiviteiten zijn accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met specialistische kennis.

Brede spreiding

Onze vestigingen liggen verspreid over Nederland waardoor de afstand naar onze klant nooit groot is. Bovendien beschikken wij over een internationale denk- en “doekracht” omdat we onafhankelijk lid zijn van Baker Tilly International.

De nieuwste vacatures

Auditor

Voor de Rijksoverheid zijn wij op zoek naar 3 Auditors voor 36 uur per week. ...
Solliciteer direct

SamenLoop Expert Financiën en Administratie (vrijwilligerswerk)

Wij dragen KWF-kankerbestrijding een warm hart toe en bieden hen graag een platform om de juiste (financiële) vrijwilligers te werven. Wil jij K...
Solliciteer direct

Penningmeester (vrijwilligerswerk)

Wij dragen KWF-kankerbestrijding een warm hart toe en bieden hen graag een platform om de juiste (financiële) vrijwilligers te werven. Wil jij K...
Solliciteer direct

Interim Finance Professional in dienst bij Baker Tilly Interim Financials

Vanwege de groei en de potentie van de opdrachtenportefeuille van Baker Tilly Interim Financials zijn wij in de randstad per direct op zoek naar een g...
Solliciteer direct